24 juli 2012

Julienne 4 - broodpudding met sinaasappel

Wanneer het al eens wat laat wordt op die zalige zomeravonden, durft het ontbijt de volgende ochtend ook al eens wat later en uitgebreider plaats vinden waardoor al eens beslist wordt om het middagmaal over te slaan. En dan slaat de honger toe rond 14-15u... Gisteren had ik nog 2 appelsienen over van het vorige Julienne-pakket. Bij gebrek aan zelfrijzende bloem werd het broodpudding (ik vries restjes oud brood in) met appelsien.

Oud brood mengen met melk, stevia (of suiker), kaneel, peperkoek, wat extra havermout en 2 eieren. Appelsien pellen en vruchtvlees van velletjes halen (een tip voor wie zijn/haar geduld wil oefenen!)

en mengen met het mengsel. Ik voegde ook nog chocoladebolletjes toe (kwestie van het niet te gezond te maken). 3 kwartier bakken in de oven op 180°. 
Lekker!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten