Ik kreeg gisteren van een bakje rijpe frambozen uit de tuin van mijn schoonouders. Ik wilde al langer experimenteren met plattekaas (er komt namelijk een zomers verjaardagsfeestje aan) en dat bakje frambozen was een goed excuus om aan de slag te gaan. Ik volgde dit recept uit Libelle.
Ik voegde wat minder room toe, raspte mijn sinaasappel niet (wegens niet-biologisch) en verving de aardbeien door frambozen.
Heerlijk! Naar mijn smaak mocht er wat minder koek (volgens Man niet) en naar Mans smaak mocht er iets minder citroen (volgens mij niet). Voor de rest komen we hier anders wel overeen.
Via Libelle vond ik nog een recept voor plattekaastaart met een speculoosbodem. Op naar de volgende poging...
Mmmm, dat ziet er lekker uit! Je bent een echte keukenprinses zeg! Met een speculoosbodem wordt de taart nog zoeter! Succes verder en smakelijk!
BeantwoordenVerwijderen