28 augustus 2013

Julienne - snelle toast

Die laatste weken voor het zomerverlof was de zin en tijd om uitgebreid te koken regelmatig ver te zoeken. Er kwam iedere dag een verse maaltijd op tafel, zij het wat in de vakantiesfeer (lees: niet veel werk, wel lekker).

Omdat die eerste weken na het zomerverlof ook hectisch kunnen verlopen (het verlof mocht gerust dubbel zo lang duren!), deel ik met jullie dit zeer gemakkelijk recept.

Snelle toast
Men legt wat brood op een ovenplaat en besmeert dit met kruidenkaas (ik gebruikte boursin cuisine kruiden light). Daarboven komt gerookte zalm, champignons, tomaatjes en gruyère kaas. Men steekt dit een 10-tal minuutjes in de oven (niet te warm, niet te koud) en klaar is kees! Lekker met wat sla, wortelen, ...

Jullie begrijpen dat er honderden combinaties mogelijk zijn. Ik maakte reeds toast met mozarella, hesp en ananas, aubergine en tomaat, courgette en kruidenkaas, enzovoort. Smakelijk!

1 opmerking:

  1. Mmmm, dat ziet er super lekker uit! ik probeer dit zeker en vast ook eens de komende dagen!

    BeantwoordenVerwijderen